Apparaten en accessoires
Sushi tacos
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 stuks
Ingrediënten
Nori taco schelpen
-
nori vellen5 - 6
-
mineraal water, bruisend80 g
-
40 g tempura beslag mixbloem40 g
-
eiwit1
-
bicarbonaat van sodium¼ tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water1000 g
-
sushirijst200 g
-
rijstazijn witte3 el
-
suiker2 tl
-
zout1 tl
Avocado en wasabi-crème
-
lente-ui in stukken gesneden40 g
-
avocado in stukken gesneden1
-
vers geperst citroensap1 el
-
wasabipasta, kant en klaar2 tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Pikante sriracha en mayo saus
-
ingemaakte gember uitgelekt, gehakt25 g
-
sriracha saus15 - 20 g
-
mayonaise50 g
-
suiker2 snuifjes
Montage
-
olie om te bakken
-
groene soja bonen, verse, voor het opdienenwakame zeewier (optioneel) voor het opdienen
-
200 g sushirijst, in blokjes (2 cm)sushi kwaliteit zalm in blokjes (2 cm)200 g
-
sesamzaad om te bestrooien
-
zalmei (optioneel) voor het opdienen
-
sesamzaad voor het opdienen
-
lente-ui gehakt, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
763.4 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
1355 kJ /
323.9 kcal
Vetten
14.9 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
37.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Funky Fusion
4 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentesandwiches
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Harira
7u.
Gozleme
1u. 40min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Kleverige toffeepuddings
Geen beoordelingen